O școală în care se aflau 38 de copii, patru cadre didactice și femeia de serviciu a izbucnit în flăcări

  de - | 12 octombrie 2016, 12:13 PM | Naţional

  0

  Reprezentanţii ISU Olt au declarat  că în incendiu au ars zece metri pătraţi din acoperiş, focul ajungând până la tavanele celor două clase care funcţionează în imobil.

  Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră, elevii, cadrele didactice şi personalul auxiliar fiind evacuaţi înainte ca focul să se extindă.

  “Pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul Şcolii Recea. treizeci şi opt de copii au fost evacuaţi şi nu sunt victime”, a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

  Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza coşului de fum neizolat corespunzător, şcoala fiind încălzită cu ajutorul sobelor pe lemne.

  sursa: mediafax

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.