marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O promisiune a tenisului arădean, Medeea Fereștean a urcat pe podium la turnee din Timișoara și Brașov, iar în această săptămână participă la selecția națională organizată de FRT

  de Dan Lazăr | 18 octombrie 2021, 8:36 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Aradul nu duce lipsă de talente în sportul alb, iar una dintre acestea este foarte tânăra Medeea Fereștean. Legitimată la CS Intersport Arad, sportiva de doar 11 ani a reușit în ultima lună să joace finala de dublu a turneului din Circuitul Național Under 12, desfășurat la Timișoara, unde a făcut pereche cu Veronica Cervac (ACS Nitech București), scor 1-6, 1-6 în finala cu favoritele principale, Andreea Olariu / Maria Pop (Timișoara / Cluj-Napoca). La simplu, Medeea a ajuns până în sferturile de finală, fiind învinsă de cea care a câștigat turneul, timișoreanca Maria Pop.

  La un alt turneu organizat în septembrie la Timișoara, jucătoaarea noastră a cucerit trofeul, în ultimul act impunându-se cu scorul de 6-2, 6-4 cu Jasmin Stroe (TC Enache București).

  Un alt turneu de nivel A, al categoriei U12, a avut loc, recent, la Brașov, Medeea Fereștean reușind să acceadă până în semifinale, unde a cedat, scor 2-6, 1-6, cu viitoarea câștigătoare, Andreea Olariu (CS Sport 4 Fun Timișoara).

  Arădeanca va participa în această săptămână la selecția națională Under 13, organizată al București de către Federația Română de Tenis. Ea va fi însoțită de către tatăl său, fostul tenismen Aurel „Puiu” Fereștean, președintele CS Intersport Arad.

  17 este locul pe care îl ocupă Medeea Alessia Fereștean O(CS Intersport Arad) în clasamentul național al jucătoarelor de 12 ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.