O parte din județul Arad se află sub cod galben de vânt

  de - | 7 mai 2020, 9:48 AM | Naţional

  0

  Conform ANM o parte din județul Arad se află sub cod galben, fenomenul vizat fiind intensificări ale vântului.

  Interval de valabilitate: 07 mai, ora 06:00 – 7 mai, ora 21:00
  Zone vizate: Oltenia, vestul Munteniei, nordul și centrul Moldovei
  Fenomene vizate: intensificări ale vântului

  În Oltenia, vestul Munteniei și în nordul și centrul Moldovei, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h, mai ridicate în nordul Moldovei, unde se vor înregistra peste 70 km/h.

  COD PORTOCALIU
  Interval de valabilitate: 07 mai, ora 02:00 – 07 mai, ora 21:00
  Zone și fenomene vizate: în zona montană înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură intensificări puternice ale vântului. În zona montană înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură vor fi intensificări puternice ale vântului, cu viteze la rafală de 120…140 km/h, temporar va ninge slab, iar ninsoarea va fi viscolită.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.