O nouă poveste a Trupei de Marionete, mâine dimineață, pe Facebook

  de [email protected] | 28 martie 2020, 7:00 PM | Cultură

  0

  Actorii Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad vă oferă în dar, duminică de duminică, o poveste, chiar dacă toată lumea stă acasă. Mâine dimineață, 29 martie, de la ora 11:00, pe pagina de facebook a Trupei Marionete, doi dintre actorii arădeni super îndrăgiți, Sorin și Nuți Dorobanțu, vă invită să urmăriți „Scufița roșie cu Soso și Nuți”.

  „Ne bucurăm nespus că putem să le dăm în dar arădenilor mari și mici, o poveste. Și chiar dacă ne lipsește tare mult întâlnirea directă cu ei, în sala de spectacol, știm că gestul nostru de acum, acela de a sta acasă, grăbește momentul reîntâlnirii. Vă invităm așadar să fiți responsabili, să #stațiacasă și să vă bucurați de spectacol. De această întâlnire specială pe care noi, Soso și Nuți, o aducem de la noi de acasă – la voi acasă, prin intermediul internetului”, spune actorul Sorin Dorobanțu.

  Spectacolul „Scufița roșie cu Soso și Nuți” poate fi urmărit duminică, 29 martie, începând cu ora 11:00, AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.