O nouă expoziție outdoor marca Art Mondo: „Scrierea ca artă“

  de Special Arad | 12 noiembrie 2014, 4:30 PM | Cultură

  0

  Fundația Umanitara Art Mondo Arad redeschide seria expozițiilor din acest an dedicate artelor textile. Astfel, vă invită din nou să vizionați o expoziție la sediul asociației din Calea Timișorii nr.4, din cadrul proiectului deja cunoscut „My house. Experiment textil”.

  Este vorba de un șir de expoziții de durată scurtă, de o zi, pe fațada unei case din oraș și în fața unei stații de tramvai foarte populate, care deservește două licee, două școli generale, trei grădinițe, două biserici etc., unde timpii morți de așteptare ai oamenilor se adună la ore pe parcursul unei zile întregi.

  Joi, 13.11.2014, se va vernisa o serie de 4 lucrări ale artistei Blazena Miroslava Karkus, reunite sub tematica „Scrierea ca artă“.

  Artista alege această temă deoarece scrierea reprezintă una dintre cele mai actuale și mai des utilizate modalități de comunicare între oameni, iar oamenii sunt ceea ce sunt, într-o mare măsură, datorită comunicării pe care o trăiesc. Cuvintele și scrierea stau la baza tuturor compozițiilor ei prezentate joi.

  Expoziția se va putea vizita între orele 9:00 – 19:00.

  „La ora 11 vom realiza o scurtă prezentare a evenimentului unui grup de aproximativ 50 de copii, elevi ai Liceului german din Arad, clasele pregătitoare A și B, însoțiți de domnii educatori Pribac Linda și Trif Lucian. Deoarece expoziția este montată în exterior, pe fațada clădirii, în caz de vreme neprielnică se anulează și va fi reprogramată ulterior”, spun organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.