O imagine nouă – un cadou de final de an pentru cititorii și partenerii Special Arad!

  de Special Arad | 21 decembrie 2017, 1:38 PM | Special

  17

  Aplicația Special Arad este aici! Disponibilă pe Google Play și AppStore!

  Design modern, user-friendly, focusat pe nevoile cititorilor.

  Asta caracterizează, din prima, noua versiune a portalului specialarad.ro. În schimb, cea mai mare noutate este…

  APLICAȚIA PENTRU TELEFOANELE MOBILE

  Aplicațiile pot fi descărcate deja de pe Google Play și App Store.

  Ce înseamnă responsive?

  Un website este responsive dacă are capacitatea de a-și adapta layout-urile paginilor în funcție de rezoluția ecranului, adică pagina website-ului arată diferit pe desktop, pe laptop, pe tabletă sau pe telefon, oferind astfel utilizatorilor o experiență excelentă de navigare.

  Și versiunea inițială a site-ului nostru a fost „responsive”, dar acest aspect se observă parcă și mai bine acum. Puteți observa aceste schimbări în funcție de ecran, prin „Zoom in” sau „Zoom out” din browser.

  Save image as

  O mai veche cerință a cititorilor noștri, opțiunea de a salva imaginile din galeria foto, se îndeplinește acum.

  Deoarece Special Arad este un ziar online independent, care „trăiește” exclusiv din publicitate, punem mare accent pe vechii și viitorii noștri clienți. Reclamele au de acum o vizibilitate mult mai mare, atât pe PC, laptop, tabletă și smartphone, fără ca acestea să deranjeze conținutul site-ului.

  O noutate mai este că acceptăm orice ajutor onest și prin donații, care ne vor ajuta să ne dezvoltăm și să fim și mai mulți care să muncim pentru tine.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.