O imagine cât o mie de cuvinte, dintr-o realitate tristă a Aradului

  de Raluca Medeleanu | 21 martie 2018, 11:45 AM | Foto | Strada

  1

  (foto: Protecția Animalelor Arad / Facebook)

  Imaginea pe care v-o arătăm ne-a captat atenția, nu prin unicitatea ei, ci mai degrabă prin mesajul puternic pe care-l spune indirect. Ea ne arată o realitate tristă din orașul Arad. Chiar dacă poza e realizată în curtea unor blocuri din zona străzii Aprod Purice, ea putea foarte bine să fie din aproape orice curte din „vesticul” municipiu în care trăim.

  Gunoi aruncat pe lângă tomberon, căței care caută mâncare, noroi în urma ploii / topirii zăpezii. O imagine cu care ne-am obișnuit atât de mult încât pare deja ruptă din banal.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.