O firmă din Zona Liberă Curtici Arad – disperată după angajați! A creat pachete motivaționale dar nu se înghesuie nimeni

  de - | 10 noiembrie 2017, 9:04 AM | Business | Curtici

  6

  Companiile din industrie din oraşul Curtici, aflat la 17 km de judeţul Arad, au conceput pachete de beneficii care cuprind până la şase tipuri diferite de prime în încercarea de a motiva oamenii să vină la muncă, de la prime de prezenţă până la prime „de calitate“. În acelaşi timp, primăria caută investitori imobiliari care să construiască spaţii de cazare pentru muncitorii care urmează să fie aduşi din alte zone.

  „Din păcate, deficitul de personal este o problemă cu care ne confruntăm dintotdeauna. Ne pare rău să constatăm, din ce în ce mai frecvent, că persoanelor le lipseşte dorinţa de a lucra şi vin cu motivaţii care pentru noi sunt de neînţeles. Tocmai de aceea, pentru a încerca să-i motivăm, apelam la o serie de beneficii cum ar fi: prime de prezenţă, prima de producţie, prima pentru orele de noapte, prima de calitate, prime de Paşte şi de Crăciun, tichete de masă, transport gratuit, tichete de masă din prima zi“, a spus Luiza Matras, şef birou administrativ în cadrul companiei de producţie şi asamblare a maselor plastice Termostampi Rom, care are 104 angajaţi în Zona Liberă Curtici. Compania este în plină expansiune şi caută în continuare personal, în special muncitori.

  sursa: zf.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Păi uite de ce nu se-nghesuie nimeni! Mai vorbiți și prostii și denigrați oamenii! Vorbiți mă fraților de salariu net nu de ăla brut! La un salar de 1650 lei brut abia dacă mai rămâi cu 1000 de lei în mână! Trăiți voi din 1000 de lei! După trei luni majorează cu 50 de lei! E bătaie de joc să pui astfel de anunțuri în mediul on line și-apoi să te plângi că n-ai cu cine lucra! Parcul Industrial Arad e plin de fabrici străine, nimic românesc. Păi normal, că aici vine prostu și îți muncește pe 1000 de lei. Adică 200 de euro! Nu vă e rușine! Plecați naibii în țările voastre și plătiți-i p-ai voștri cu 200 de euro lunar!

   Angajam operatori productie in Arad, oferim cazare si masa gratuit.
   Beneficii:
   -Salariu de incadrare 1650 brut; dupa 3 luni se majorareaza la 1700 lei brut; dupa alte 3 luni la 1750 lei brut si dupa alte 3 luni la 1850 lei brut;
   -Tichete de masa de 15 lei din prima zi de lucru;
   -Bonus de productivitate 185 lei brut;
   -Bonus relocare 100 lei net;
   -Spor de noapte 25%;
   -Ore suplimentare platite 200%;
   -Al 13 lea salariu;
   -Transport asigurat gratuit lunar in localitatea de domiciliu;
   -Cazare asigurata gratuit in camera de 2 persoane;
   -Masa/meniul zilei asigurat gratuit zilnic;

   +18 voturi
   +1
   -1
  2. Eu spre exemplu azi mâine fac 29 de ani. Am atestat de servant pompier și urmează sa dau treaptă pentru cadru tehnic PSI. Ma angajați sa realizez protecția muncii viitorilor angajați??? Nu vreau decât un salar de 2750 RON brut + bonuri de masă și transport asigurat. Toate școlarizare le-am făcut din banii mei și merit un salar decent.

   +8 voturi
   +1
   -1
  3. Vrajeala pura vrajeala. Conditii de toata jena, salar de toata jena si multe multe minciuni: in primul rand doar daca ai contract pe nedeterminat primesti prima de craciun cam 300 lei, prima de pasti nu exista, prima de calitate? Unde-i aia?? Vara mori de cald si iarna de frig. Tichete de masa de 9 lei si ceva..

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.