sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O fetiță de șapte ani e în stare de șoc după ce mama ei, care o ținea de mână în drumul de la școală spre casă, a fost lovită cu bestialitate, cu parul în cap, de un bărbat din comună! | Video

  de - | 8 octombrie 2017, 1:44 PM | Naţional

  0

  O fetiță de șapte ani e în stare de șoc după ce mama ei, care o ținea de mână în drumul de la școală spre casă, a fost lovită cu bestialitate, cu parul în cap, de un bărbat din comună!

  Scenele șocante au avut loc în 2 octombrie, în comuna Ticvaniu Mare. „Veneam cu fetița mea de 7 ani de la școală. Vecinul Florea Drăgan mi-a ieșit în cale cu un par, a început să mă amenințe că îmi omoară fata și m-a lovit de trei ori în cap cu parul și peste mâini și spate. Nu e prima dată când acesta face așa ceva. Cu două săptămâni în urmă m-a alergat cu toporul să mă omoare. Acum un an, la fel, m-a înjurat și m-a amenințat! Am depus plângere la Poliția Ticvaniu Mare, dar nu știu cum s-a întâmplat că s-a pierdut plângerea. Autoritățile nu iau nicio măsură!”, a povestit femeia pentru expressdebanat.ro.

  Mai grav este că bărbatul care apare în imaginile violente, cu ani în urmă, ar fi lovit o altă femeie cu toporul și ar fi amenințat-o că îi omoară fata. Tocmai de aici și bănuielile localnicilor că omul are probleme psihice. „Noi locuim la periferia comunei, am trei fete minore și îmi este frică să mai ies din casă sau pe ele să le mai las singure. Am de la medicul legist 9 zile de îngrijiri medicale după ce mi-a dat cu parul în cap, a vrut să îmi omoare fetița când o aduceam de la școală și nu se poate lua nicio măsură?!”, se întreabă femeia bătută. Ce măsuri s-au luat de către organele abilitate am aflat de la Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al Poliției din Caraș-Severin. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare. În continuare, polițiștii din Ticvaniu Mare fac cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc fapta care ni s-a adus la cunoștință”, a explicat reprezentantul IPJ Caraș-Severin.

  sursa: expressdebanat.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.