O femeie a decapitat un copil și striga cu craniul în mână „Mare este Allah!” într-o zonă publică din Moscova (VIDEO)

  de - | 29 februarie 2016, 2:59 PM | Internaţional

  0

  O femeie care a proferat ameninţări specifice terorismului islamic a decapitat un copil şi a adus craniul pe o stradă din Moscova, înainte de a fi arestată preventiv, informează Mediafax.

  Avertisment: Imagini cu puternic impact emoţional

  Femeia se pare că a decapitat un copil pentru care fusese angajată să aibă grijă, după care a dat foc apartamentului familiei.

  Îmbrăcată în haine specific islamice, femeia a luat craniul copilului şi a ieşit pe străzi, în Moscova.

  A fost observată în faţa unei staţii de metrou din nord-vestul capitalei Rusiei, ameninţând că se va arunca în aer şi strigând „Mare este Allah”, o sintagmă utilizată de teroriştii islamişti.

  A fost arestată preventiv de forţele de ordine, care nu cred că incidentul are caracter terorist.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.