O dovadă în plus că există o mafie a lemnului româno-daneză vine de la Nădlac

  de Special Arad | 28 octombrie 2014, 1:33 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În cadrul unei acţiuni organizate ieri, poliţiştii de la Poliția orașului Nădlac au depistat un transport ilicit de  peste 30 metri steri de material lemnos.

  Poliţiştii  au depistat pe DN7,  un bărbat de 33 ani, din București, angajat al unei societăţi comerciale din București, care conducea un TIR și transporta, pe ruta Toplița-Nădlac, cantitatea de 31 metri steri de lemn de foc specia rășinoase, cu destinația Danemarca.

  La verificarea documentelor, poliţiştii  au constatat că avizul de însoțire primar avea valabilitatea expirată,astfel încât, în conformitate cu legislaţia în vigoare,  societatea a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar cantitatea de lemn de foc în valoare de aproximativ 4000 lei, a fost  reţinută în vederea confiscării.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.