A furat cer din Radna

  de Special Arad | 10 septembrie 2014, 2:34 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În urma unei acţiuni desfăşurate împreună cu reprezentanţii Direcţiei Silvice Arad şi Ocolului Silvic Radna, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au efectuat verificări la o societate comercială având ca obiect de activitate exploatarea materialelor lemnoase dintr-o pădure aparţinând Ocolului Silvic Radna.

  Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada 21 iulie –09 septembrie  Z. Gheorghe, de 39 de ani, în calitate de administrator al societăţii respective, ar fi tăiat ilegal 32 de arbori nemarcaţi din specia cer şi gârniţă, în valoare totală de 2.428,2 lei, pe care i-a comercializat ulterior.

  Bărbatului i s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru tăierea ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.