O campanie de avertizare contra hoților din locuințe din Arad

  de Special Arad | 24 iulie 2015, 3:02 PM | Administraţie

  1

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad împreună cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Arad au demarat în această perioadă o campanie de prevenire a furturilor din locuințe, atenționând arădenii să fie vigilenți, statisticile arătând că 1 din 4 furturi din locuințe este favorizat de neglijența/ignoranța proprietarilor.

  „Ai verificat la plecarea de acasă ușile și ferestrele? Locuința ta e în siguranță?”, sunt întrebările notate pe afișele de atenționare pe care organele legii le-a distribuit prin oraș, lipindu-le pe stradă și în interiorul scărilor de bloc.

  campanie ipj arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.