marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O campanie de avertizare contra hoților din locuințe din Arad

  de Special Arad | 24 iulie 2015, 3:02 PM | Administraţie

  1

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad împreună cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Arad au demarat în această perioadă o campanie de prevenire a furturilor din locuințe, atenționând arădenii să fie vigilenți, statisticile arătând că 1 din 4 furturi din locuințe este favorizat de neglijența/ignoranța proprietarilor.

  „Ai verificat la plecarea de acasă ușile și ferestrele? Locuința ta e în siguranță?”, sunt întrebările notate pe afișele de atenționare pe care organele legii le-a distribuit prin oraș, lipindu-le pe stradă și în interiorul scărilor de bloc.

  campanie ipj arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E vorba de hoţii „din locuinţe”, nu „de locuinţe”, cu toate că ar trebui să ne avertizeze cineva şi cum să ne ferim de hoţii „de locuinţe” (Băsescu, Iohannis, Ciuhandu, Bognar, ş.a., ştiu despre ce-i vorba).

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.