Un oltean s-a profilat pe furtul în serie pe Valea Mureșului

  de Special Arad | 30 octombrie 2014, 2:14 PM | Păuliş | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de la Păuliș  au prins  şi reţinut un bărbat care este bănuit că a furat din mai multe societăţi comerciale şi locuinţe.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că  în perioada de 01- 21 octombrie, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din judeţul Gorj, a pătruns şi furat din două societăţi comerciale din Sâmbăteni, bunuri în valoare de peste 2000 de lei, iar dintr-o locuinţă  din Păuliş, furat mai multe bunuri, în valoare 5000 lei.

  Bărbatul a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, aceştia emiţând pe numele  lui un mandat de arestare pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.