luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nuntă cu ștaif la Curtea de Vară! Robi Mureșan s-a căsătorit în locul preferat al copilăriei sale (Foto)

  de Lucian Dănilă | 25 august 2019, 10:45 AM | Monden

  2

  S-au făcut pregătiri intense zilele trecute la Curtea de Vară, clubul de pe malul Lacului Ghioroc unde zeci de arădeni aleg să se distreze în weekend. În acest weekend nu a mai fost vorba despre seri de club, ci despre o nuntă specială.

  Motociclistul arădean Robert Mureșan s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Simina Ardelean. Locul pe care Robi și Simina l-au ales ne trezește nostalgii. Este chiar locul preferat al copilăriei lui Robi, locul pe care a funcționat la finele anilor 90 începutul anilor 2000 localul Las Vegas, patronat la acea vreme de tatăl și de unchiul lui Robi, Cristian și Călin Mureșan. Era o perioadă în care Robi și verișoara sa Iza dominau toate concursurile de motociclism din România, concursuri dedicate copiilor și juniorilor acelor timpuri. Las Vegas era locul ales de sute de arădeni zilnic pentru a merge la plajă la Ghioroc, pentru a face baie sau pentru a… mânca bine.

  Curtea de Vară a fost amenajată special pentru acest eveniment, locul arătând „într-un mare fel”, cum spun unii dintre invitați.

  robi 3

  S-a mâncat bine și azi noapte pentru că de acest lucru s-a ocupat Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurații de la Chef la Cuțite, dar și Iulian Mite, fost concurent la aceeași emisiune. Cel mai mare critic al lui Scărlătescu a fost „Garcea”, Mugur Mihăiescu, fostul component al trupei de umor Vacanța Mare.

  A fost un eveniment cu muzică bună. De acest lucru au avut grijă Tibi Scobiola, cu al său Band, cea mai veche trupă de coveruri din România. De partea de bumți-bumți s-a ocupat DJ Luka D, iar melodiile mai pentru „corazon” au fost interpretate de fostul câștigător al concursului Vocea României din 2011, Ștefan Stan.

  Cine este cea care i-a spus „DA” lui Robert Mureșan. Este o tânără foarte frumoasă din Timișoara, Simina Ardelean, o tânără care lucrează într-o clinică stomatologică și este cumnata fostului fotbalist din naționala României, Paul Codrea. Sora Siminei, Amelia, este căsătorită cu fostul fotbalist care a făcut carieră în Serie A la cluburi ca Genoa, Palermo, Siena sau Torino.

  Foto: Facebook.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nuntă cu ștaif la Curtea de Vară!
   ???????????????????????????????????????????????/

   ŞTAIF, ştaifuri, s.n. Întăritură de piele, de carton etc. care se pune în partea de la spate a încălţămintei, în jurul călcâiului, pentru păstrarea formei. ♦ Pânză specială care se pune în interiorul gulerelor, pentru a le menţine forma. – Din germ. Steif[leder].
   (Dicţionarul explicativ al limbii române)

   +1 voturi
   +1
   -1
   • Aveți dreptate, dar să mergem mai departe cu definiția din DEX și găsim:
    ștaif s. n. sg. 1. eleganță. 2. prețiozitate. 3. pedanterie.

    sursa: Argou (2007) adăugată de blaurb. acțiuni
    a avea ștaif expr. a fi distins / rafinat

    sursa: Argou (2007) adăugată de blaurb. acțiuni
    Nu ați dat pagina în jos până la capăt…

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.