S-a râs cu lacrimi… Bordea, Cîrje și Cortea au făcut spectacol la Ghioroc

  de Andreea Daniela B. | 13 August 2021, 1:13 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Special Arad )

  Pandemia nu a dispărut, însă se simte clar că oamenii au început să se relaxeze cu adevărat, cel puțin pe perioada verii. Chiar dacă cele mai multe „distracții” se încheie la ora 02.00, oamenii nu pierd nicio clipă și profită de puținele momente în care se pot bucura cu adevărat din nou de viată.

  Cu această ocazie, pentru că oamenilor le place să uite de greutăți atunci când au ocazia, ieri, 12 august, a avut loc un eveniment special la Ghioroc, la Curtea de Vară. Bordea, capul de afiș, împreună cu alți doi comedianți, Cortea și Mădălin Cîrje, au făcut spectacol începând cu ora 21.00.

  Terasa a fost plină de oameni care au vrut să lase agitația orașelor în urmă și au preferat să-și petreacă noaptea într-o atmosferă cât mai plăcută.

  S-a râs mult, căci Bordea, Cîrje și Cortea au venit pregătiți și au reușit să aducă zâmbetul pe fețele tuturor, chiar și a celor mai morocănoși aflați în mulțime.

  Lumea a fost nevoită să lase telefoanele jos din mână și să nu filmeze show-ul, însă nimeni nu s-a supărat. A fost necesară o astfel de regulă pentru ca publicul să se poată bucura cu adevărat de spectacol, dar și pentru a nu ruina bucuria celor care urmează să se prezinte la celelalte spectacole de comedie susținute de cei trei și care vor avea loc în perioada imediat următoare.

  Cei trei comedianți au fost așteptați cu sufletul la gură, lucru care s-a văzut la vânzarea biletelor care au fost declarate „sold out” foarte rapid, fiind imposibil de găsit în ultimele două zile.

  Însă spectacolul nu a fost ultimul, ci unul dintr-un șir de evenimente care vor avea loc în mai multe județe din țară. Chiar de aceea, spre fericirea celor care poate nu au reușit să ajungă la Ghioroc, aceeași comedianți își vor spune cele mai bune glume și la Chișineu-Criș. Concret, următorul spectacol va avea loc mâine, 14 august, începând cu ora 21.00, la Chișineu-Criș.

  Având în vedere că mai e așa puțin până atunci, probabil majoritatea biletelor s-au vândut până la această oră.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.