joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nu vor mai exista magazine Billa în Arad. Vezi ce se întâmplă cu lanțul de supermarketuri

  de Andrei Fuliaș | 21 februarie 2017, 3:38 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. În urmă cu aproximativ un an de zile, francezii care dețin grupul Carrefour au anunțat că au preluat toate operațiunile locale ale Billa România, într-o tranzacție de aproape 100 de milioane de euro, potrivit celor de la Ziarul Financiar. Potrivit aceleiași publicații, această tranzacție intră într-un Top 3 mari tranzacții din retailul românesc, după Auchan – Real, o tranzacție ce trece de 250 de milioane de euro, respectiv Lidl – Plus Discount, care a trecut și ea de 200 de milioane de euro.

  În acest context, începând din această vară, cel mai probabil perioada iunie-iulie, brandul Billa va dispărea total din municipiul Arad, magazinele urmând să fie rebranduite sub numele de Carrefour.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Alta Marie cu alta palarie!!! adica si unii cat si ceilaltii angajati uita sa schimbe preturile la casa ,dar nu uita sa le schimbe la raft!!! Asa ca cine nu e atent …plateste de se usca! se fura de la mic la mare, poate si pentru ca salariile acordate de acestia sunt mizerabile…asa ca uite rezultatul; produse scumpe de cea mai proasta calitate+angajatii prost salarizatii= hotie adica FALIMENT.

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.