luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Nu scăpăm de ploile torențiale! Meteorologii au emis, din nou, un cod portocaliu de ploi

  de Special Arad | 18 iunie 2020, 11:15 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  România nu scapă de ploi, iar un nou cod portocaliu emis de meteorologi acoperă din nou o mare parte din suprafața țării. Astfel, intervalul de valabilitate al codului portocaliu este de azi de la ora 12:00 și până mâine 19 iunie la ora 23:00 cuprinzând „Banatul, Crișana, Maramureș, Transilvania și în zonele montane, unde vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi intensificări ale vântului, grindină și descărcări electrice.

  Citește și: Aradul, „blocat” de apa de ploaie. Mai multe drumuri sunt acoperite de apă, altele sunt închise, traficul este deviat. Primăria a evaluat situația

  Restul țării rămâne în atenționarea meteorologilor de cod galben de instabilitate atmosferică accentuată până mâine, 19 iunie la ora 10:00.

  „În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.”

  dddd

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.