Nu rușii, Putin! Ponimat?

  de Lajos Notaros | 25 February 2022, 10:38 AM | Blogul Special Arad | Recomandările editorilor

  1

  Greșeala cea mai mare pe care am putea-o face în acest caz al războiului de la graniță ar fi să credem că Rusia a atacat Ucraina.

  Numai și prin asta am da dovada faptului că am căzut în plasa propagandei putiniste, identificându-l pe micul dictator cu marele popor rus.

  Ceea ce dorește el din tot sufletul, în fond este singura lui șansă să își atingă scopul.

  Nu vă întrebați ce scop, în cazul dictatorilor există doar unul: să rămână în scaun până la moarte. După care Dumnezeu cu mila…

  În nebunia declanșată de boala mentală a lui Vladimir Vladimirovici eu încerc să găsesc semnele bune, acele evenimente și personaje care ne pot reda încrederea în viitor, ne pot scoate din deznădejdea care ne-a cuprins văzând rachetele rusești cum lovesc Kievul.

  received 531987644805282

  Și uite că le găsesc…

  Mă uit la jurnalista din fața Kremlinului cu afișul în brațe pe care spune nu războiului luată pe sus de polițiștii lui Putin cu masca pe figură. Masca împotriva covidului, să ne înțelegem.

  Mă uit la rușii din occident care, în primul rând al unei demonstrații antiputiniste țin în mână o hârtie pe care scrie: Sunt rus. Iertați-mă!
  Și în cele din urmă aflu că ieri au fost arestați aproape 2000 de ruși și rusoaice care au avut îndrăzneala să iasă din nebunia din capul lui Vladimir Vladimirovici și să demonstreze pe străzile orașelor rusești.

  Desigur nu poporul îl va da la o parte pe cel care, în visele sale convulsive, înnegrite de frică și ură, se consideră urmașul lui Oleg varegul, întemeietorul Kievului, ci exact acei oligarhi care l-au pus acolo și cărora mai nou le încurcă socotelile. La propriu…

  Dar fără presiunea celor mulți nici măcar asta nu ar fi posibil.

  E doar o chestiune de timp…

  (Sursă fotografii: Associated Press)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sigur că da! Nu poporul rus este de vină.
   Singurul vinovat este DICTATORUL Putin, de care nici ei nu știu cum să scape.
   Cum să scapi de un dictator KGB-ist, tu cetățeanul onest și muncitor? Singurul remediu/medicament este glonțul, fiindcă El nu se v-a da la oparte de bună voie … sau cu mijloace democratice.
   .
   Cine crede că Sancțiunile sunt soluția, ori este naiv de pute, ori prost. Putin nu este prost. A pregătit toată această intervenție criminală. Așa că singurul efect al Sancțiunilor, tot poporul rus le va suporta. Nidecum cei ce-l susțin la putere. Iar lui Putin, Sancțiunile îi vor da apă la moară, să acuze că Nato și un Complot occidental atacă poporul rus.
   .
   Nu-i înțeleg pe acei care în continuare susțin că Putin trebuie adus la masa negocierilor diplomatice. Cine, cu mintea la purtător, mai poate să creadă un sigur cuvânt din ceea ce scoate pe gură această Canalie KGB-istă, împreună cu toți lakeii care îl reprezintă? Doar naivii și repetenții! Istoria, cea a evenimentelor dinaintea declanșării celui de-al doilea război mondial se repetă.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.