„Nu ne puteți opri!” Și un deget mijlociu…

  de Lucian Dănilă | 23 mai 2020, 9:05 PM | Recomandările editorilor | Sport

  3

  Un grup de suporteri ai echipei UTA a ocupat astăzi peluza Nord a noii arene din Calea Aurel Vlaicu și a protestat împotriva deciziei FRF de a înjumătăți punctele grupării arădene în play-off-ul care au urma să înceapă la data de 4 iulie.

  Supărați pe FRF și Burleanu, fanii „Bătrânei Doamne” au vrut să se facă auziți. Au adus și un banner pe care este scris mesajul „Nu ne puteți opri!”, iar la finalul acestuia se vede un deget mijlociu care este destinat, evident, oficialilor FRF și președintelui Federației, Răzvan Burleanu. Au fost și scandări la adresa FRF, scandări care ne aduceau aminte de numerele… suedeze.

  Suporterii echipei UTA au cântat și imnul galeriei, „De la Dunăre la Senna”, dar și scandări cunoscute precum „Ole ole, ole ola, UTA este viața mea!”

  Oficial, clubul UTA a reacționat doar printr-un comunicat la această decizie a FRF. Cel mai vehement, în primele zile după luarea deciziei, a fost antrenorul Gyuszi Balint. Pe rețelele de socializare, suporterii arădeni protestează zilnic la acest „furt calificat”, cum a fost numită înjumătățirea punctelor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai învârti și tu cuțitu în rana și asa e cum e după atâta așteptare de cartea recordurilor. Si uite asa sa făcut și marele tov ING constructor auzit în toată lumea de isprava sa.
   Acum e la Bruxelles dacă face tot asa o sa dispară fondurile europene și nu va mai fi doar împrumuturi la BERD
   Reconstruirea Europei va fi by “jiță falca de la brad”
   PS sa ma scuze bradeni ca am scris Brad cu b mic

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.