joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update „Nu muri, mami!” Înjunghiere transmisă LIVE pe Facebook în județul Arad. Fratele femeii, care a fost înjunghiat în inimă, a murit în a doua zi (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 5 iulie 2019, 12:06 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Imagini incredibile transmise LIVE pe rețeaua de socializare Facebook. S-a întâmplat azi noapte chiar în județul Arad, în localitatea Nădab. Imaginile surprind momentul în care un tânăr gelos, de etnie rromă, îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere.

  Fosta iubită a tânărului gelos tocmai făcea un „live” pe Facebook. Supărat pe acest lucru, dar și pe faptul că nu îl lasă să își vadă cei doi copii, bărbatul de 32 de ani a plecat spre casa acesteia, orbit de furie că a văzut-o dansând cu un alt bărbat. S-a întâmplat în casa părinților acesteia.

  Înregistrarea surprinde momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, care începe să urle de groază. La fel şi cei care participă la petrecere, îngroziţi de scena care se derula în faţa lor, oroare filmată şi transmisă live pe Facebook.

  Mai mult, fratele acesteia a încercat să îl oprească pe agresor, dar a fost înjunghiat în inimă.

  „Tânărul de 22 de ani, fratele femeii agresate, a fost înjunghiat în inimă iar acum este intubat și este în stare gravă. Femeia are câteva plăgi superficiale”, spune Simina Roz, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Județean Arad.

  La spital se află și agresorul, care după ce a comis faptele din casa fostei sale iubite, înconjurat de polițiști, s-a înjunghiat în gât și în stomac!

  Nu muri, mami meu!”, se aude pe înregistrare, acesta fiind strigătul disperat al unuia dintre copiii celor doi.

  Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări in rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.

  VIDEO cu click aici

  „Un bărbat de 32 de ani a fost depistat de polițiști la scurt timp după ce a înjunghiat un bărbat și o femeie pe raza localității Nadab.

  În momentul interceptării lui, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu un cuțit.

  Cercetările sunt efectuate de procurorul de caz din cadrul Tribunalului Arad”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

  UPDATE

  Conform surselor noastre, tânărul de 22 de ani, fratele femeii agresate, cel care a fost înjunghiat în inimă, a murit astăzi în spital, la o zi după incredibila crimă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.