Nu Mircea Diaconu a plecat din PNL, ci PNL a plecat din Mircea Diaconu!…

  de Special Arad | 26 May 2014, 10:09 AM | Pamflet

  0

  Alegerile au trecut, a trecut și numărătoarea… acum (doar) mai așteptăm rezultatele finale oficiale. Între timp, citesc pe pagina unui amic de pe facebook, ziarist al unui cotidian național, cum că municipiul Suceava a votat masiv cu Mircea Diaconu… Adică, la Suceava, fostul actor, actualmente politician și candidat independent la Parlamentul European, ar fi luat 14,2% din voturile sucevenilor… în vreme ce PNL, partidul din care a plecat Mircea Diaconu, ar fi luat doar 8,16%.

  Ei bine, pe lângă faptul că a fost mediatizat și victimizat opt ore pe zi la Antena 3, putem spune despre Mircea Diaconu că nu el a plecat din PNL, ci „PNL s-a desprins din Mircea Diaconu”.

  Așa că… un sfat către liberali: luați-l ’napoi dacă vreți să contați la prezidențiale! La câte voturi aduce omul ăsta… nu e de neglijat. În plus, la cum scade Crin Antonescu în sondaje, Diaconu ar putea să-i ia locul în poziția de candidat. 🙂

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.