Nu Mircea Diaconu a plecat din PNL, ci PNL a plecat din Mircea Diaconu!…

  de Special Arad | 26 mai 2014, 10:09 AM | Pamflet

  0

  Alegerile au trecut, a trecut și numărătoarea… acum (doar) mai așteptăm rezultatele finale oficiale. Între timp, citesc pe pagina unui amic de pe facebook, ziarist al unui cotidian național, cum că municipiul Suceava a votat masiv cu Mircea Diaconu… Adică, la Suceava, fostul actor, actualmente politician și candidat independent la Parlamentul European, ar fi luat 14,2% din voturile sucevenilor… în vreme ce PNL, partidul din care a plecat Mircea Diaconu, ar fi luat doar 8,16%.

  Ei bine, pe lângă faptul că a fost mediatizat și victimizat opt ore pe zi la Antena 3, putem spune despre Mircea Diaconu că nu el a plecat din PNL, ci „PNL s-a desprins din Mircea Diaconu”.

  Așa că… un sfat către liberali: luați-l ’napoi dacă vreți să contați la prezidențiale! La câte voturi aduce omul ăsta… nu e de neglijat. În plus, la cum scade Crin Antonescu în sondaje, Diaconu ar putea să-i ia locul în poziția de candidat. 🙂

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.