Nu au fost incidente la Simularea din Arad a Bacalaureatului la proba scrisă de Limba și literatura română, însă aproape 1000 de elevi au fost absenți

  de Special Arad | 20 martie 2018, 9:56 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Simularea Examenului Național de Bacalaureat 2018 – proba  scrisă Limba și literatura română s-a  desfășurat în 41 centre, anunță Inspectoratul Școlar Județean Arad.

  Din totalul de 2951 de elevi înscrişi la simularea de clasa a XI-a au fost prezenţi 2463 elevi, 488 elevi fiind absenți. Nu a fost eliminat nici un elev, nu s-a semnalat niciun incident.

  Cât despre simulare examenului de clasa a XII-a, din totalul de 2923 de elevi înscrişi au fost prezenţi 2460 elevi, 463 elevi fiind absenți. Nici în acet caz nu a fost eliminat nici un elev și nu s-a semnalat niciun incident.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.