joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Circulația peste noul pasaj din Micălaca ar urma să se deschidă luna aceasta

  de Special Arad | 5 decembrie 2023, 4:56 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) informează că se toarnă ultimele straturi de asfalt peste noul pasaj din Micălaca, la ieșirea către Vladimirescu. Încă nu a fost anunțată o dată exactă pentru inaugurare, însă aceasta ar urma să fie luna aceasta.

  „La pasajul de pe centura de ocolire Arad (DN 7) peste Calea Ferată Arad – București a început luni așternerea ultimului strat de asfalt, cel de uzură.

  În funcție de condițiile meteo, săptămâna aceasta va începe și aplicarea marcajelor rutiere și se vor monta dispozitivele pentru acoperirea rosturilor de dilatație, acestea fiind lucrări esențiale pentru deschiderea traficului.

  Estimarea constructorului este că luna aceasta, decembrie, se va deschide circulația peste pasaj”, a transmis DRDP.

   

  Citește și:

  • 13 primari liberali din județul Arad au semnat o petiție împotriva desființării barierei de pe strada Șiriei și așteaptă o semnătură de la ministrul pesedist al Transporturilor · Special Arad

  • Viceprimarul Cheșa îi bate obrazul, bineînțeles subtil, primarului Bibarț din cauză de… Don Quijote · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.