Noua parcare de pe Pădurii începe să prindă contur

  de Raluca Medeleanu | 1 August 2017, 10:06 PM | Strada

  3

  Muncitorii lucrează de zor la șantierul de lângă liniile de tramvai, dintre piața Obor și Cimitirul Pomenirea, unde se construiește o nouă parcare auto.

  Au fost desființate șinele de tramvai care au rămas de ani de zile nefuncționale.

  Am solicitat în decursul zilei de ieri informații privind stadiul lucrărilor, iar Biroul de presă al Primăriei Arad ne-a comunicat următoarele informații:

  Primăria Municipiului Arad a demarat lucrări de dezafectare a liniei de cale ferată de pe strada Pădurii și are intenția de a reamenaja spațiul verde prin plantarea de arbori pentru a se realiza o perdea vegetală între stradă și zona industrială și cea destinată serviciilor comerciale. S-a început reamenajarea drumului de acces spre Piața Obor dinspre stația de tramvai de la intersecția străzii Calea Bodrogului cu strada Pădurii și se vor realiza locuri de parcare cu plată care să deservească această zonă.
  În momentul finalizării lucrărilor această locație va avea un aspect modern și se va facilita accesul în Piața Obor, astfel încât arădenii care își fac cumpărăturile în zonă să beneficieze de condiții civilizate.

  IMG_3016 IMG_3015 IMG_3014 IMG_3013 IMG_3012 IMG_3011

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Va rog sa intreba-ti ( La Biroul de presă al Primăriei Arad, sunte-ti o voce mai ascultat decat daca ar intreba un simplu cetatean) de a doua poarta de acces dinspre penitenciar, acel drum care este plin de praf vara si de belti cand ploua, cand se va reglementa? Exista un singur trotuar si acela ingust si blocat de comercianti de scanduri, la fel a blocat accesul pe strada si trotuar acel comerciant de paine care a montat un gardulet metalic in fata trotuarului. Taxa de intrare se percepe si acolo la poarta inca cu doi taxatori, atat este de aglomerata zona, dar pana ajungi esti plin de praf si noroi. Culmea este ca acea poarta este mult mai accesat si aglomerata decat cea din fata, dar conditiile sunt de Evul Mediu. Iar acei comercianti de scanduri (care fac o mizerie de nedescris, rumegusul si noroiul din acel spatiu este adus pe drum) stau legal pe acel teren? Pe acel spatiu s-ar putea face o alta parcare auto. Si inca ceva, acel spatiu de langa poarta de intrare nu a fost curata sau maturat nici o data!!! In exterior ma refer. O bataie de joc la adresa cetateanului.

   +2 voturi
   +1
   -1
   • Da capitane…nu ai auzit ca spatiul e foarte aglomerat si bataie pe locuri?! si ca sa nu fie bataie va fi…plata ! iar bonus :tamponari la iesirea din parcarea care da pe Bodrogului si doresc sa o ia spre Centru ,Alfa sau ma rog alta directie care duce la stanga ori o vor semaforiza ? altfel va fi jale…tot la fel ca si cei ce vin dinspre centru si doresc sa intre in parcarea de la Pomenirea…de cand s-a deschis autostrada e nenorocire! Dar sa fim optimisti.

    +6 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.