miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Noua Dacia Duster 3, surprinsă la teste în Spania

  de - | 21 aprilie 2023, 2:21 PM | Auto

  0

  (foto: largus.fr)

  Noi imagini cu Dacia Duster 3 (model 2024) care a fost surprinsă la teste în Spania. Interesant este că înainte de aceste teste mașina a fost ținută într-o camera frigorifică pentru ca mai apoi să se poată testa modul în care reacționează la temperaturi sub zero.

  Un astfel de test nu le înlocuieste pe cele de iarnă din Scandinavia, esențiale pentru validarea comportamentului rutier și tracțiunii, dar este suficient totuși pentru verificarea eficienței sistemelor de degivrare, încălzire, pornire a motorului și control al emisiilor în aceste condiții.

  Duster 3 va fi primul model Dacia care va primi motorul HR12, relatează L’Argus. Deja pregătit să răspundă cerințelor Euro 7, acest propulsor cu trei cilindri turbo pe benzină a echipat până acum doar pe Renault Austral și Espace 6.

  De asemenea, Dacia dorește să mențină la Duster 3 și o motorizare de GPL, foarte apreciată de clienții săi, și o tracțiune integrală care s-a bucurat de un oarecare succes.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.