Special New Music | Piese noi de la The Mono Jacks, om la lună, Band of Horses, Kevin Morby, Celeste, King Gizzard And The Lizard Wizard și alții

  de [email protected] | 5 April 2022, 8:11 PM | Cultură | Muzică

  0

  Band of Horses (foto: Radar FM)

  Piesele care vor ajunge cu întârziere în playlisturile radiourilor sau nu vor mai ajunge deloc se aud aici, la Special New Music! Avem noutăți de la The Mono Jacks, om la lună, Band of Horses, Kevin Morby, Celeste, King Gizzard And The Lizard Wizard, Delicate Steve, Father John Misty, Lorn, Crizescu, Anas M (CMIXCCCIII remix) și Raltz.

  Ascultă-le separat în lista de mai jos, ori în Playlist-ul YouTube, AICI.

  The Mono Jacks – Aici Acum

  om la lună — La capăt de linie

  Band of Horses – Warning Signs

  Kevin Morby – Rock Bottom

  Celeste – To Love A Man

  King Gizzard And The Lizard Wizard – The Dripping Tap

  Delicate Steve – Street Breeze

  Father John Misty – The Next 20th Century

  Lorn – Perfekt dark

  Crizescu – Schizophrenia

  Anas M – Azurite (CMIXCCCIII remix)

  Raltz – Royal Theatre

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.