Nominalizările Premiilor Oscar 2021 | LIVE VIDEO

  de Special Arad | 15 martie 2021, 1:22 PM | Oscar Special

  0

  Nominalizările oficiale ale celei de-a 93-a ediții a Premiilor Academiei Americane de Film vor fi anunțate astăzi, 15 martie, la ora 14:15 (ora României).

  Deoarece pandemia a decalat cursul normal al Premiilor Oscar, sunt luate în considerare în acest an filmele lansate în perioada 1 ianuarie 2020 – 28 februarie 2021. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe data de 25 aprilie 2021 la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles.

  Este primul an în care filmele pot intra în cursă chiar dacă nu au fost proiectate în destule sau chiar în niciun cinematograf, decât pe vreun serviciu de streaming. De asemenea, este a patra oară când Premiile Oscar au fost reprogramate și este a doua oară (prima a fost la cea de-a șasea ediție) când filmele din doi ani calendaristici diferiți sunt eligibile la aceeași ceremonie.

  Și dacă tot e vorba de premiere, este primul an în care un film românesc are șanse mari pentru o nominalizare în două categorii, „Documentar” și „Film internațional”. Este vorba de documentarul „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau.

  Nominalizările vor fi anunțate printr-un livestream online de cuplul de actori-cântăreți Priyanka Chopra and Nick Jonas.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.