Noi întreruperi de curent electric în județ, săptămâna viitoare

  de Special Arad | 14 august 2020, 1:36 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuție Banat anunță noi întreruperi de curent electric în câteva localități arădene, în această săptămână. Vă reamintim, astăzi, 14 august, până la ora 17, sunt întreruperi programate pe străzile Oituz, Dorobanților, Gheorghe Doja și Dunării din Arad, precum și la Șofronea și la Sânpetru German.

  Iată unde va efectua compania lucrări de reparare în următoarea săptămână, cu precizarea că este posibil ca E-Distribuție Banat să mai anunțe pe parcurs alte localități care vor fi afectate:

  Luni, 17 august, curentul electric va fi oprit între orele 09:00 – 15:00 în localitățile Hălmagiu, Țărmure, Ionești. Hălmăgel, Sârbi, Luncșoara, Târnăviţa, Tohești și Poienari.

  Miercuri, 19 august, tot între orele 09:00 – 15:00, vor rămâne fără curent locuitorii satului Galșa, iar joi, 20 august, se va lua curentul temporar în satele Cuiaș și Căprioara (sate aparținătoare de comuna Săvârșin), dar și într-un sat din județul Timiș, la limită cu județul Arad, la Bulza.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.