Noi detalii despre mașina ajunsă în Mureș. A venit proprietarul, dar fără explicații „fluente”

  de Special Arad | 21 June 2022, 5:15 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  „Din primele cercetări, s-a stabilit că în seara precedentă, un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș, ar fi lăsat mașina lângă Mureș, fără a avea frâna de mână trasă. Autoturismul ar fi alunecat ulterior în apă, iar bărbatul ar fi ieșit prin geamul deschis. Acesta nu a fost rănit și în autoturism nu se mai afla nicio persoană” – este comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție, despre cazul destul de ciudat al mașinii abandonate în râu, în apropierea comunei Felnac.

  Nu doar un geam, ci și portbagajul era deschis atunci când la fața locului au ajuns echipajele de intervenție. Mașina, deși s-a umplut cu apă, s-a blocat într-un banc de nisip, nu putea să se scufunde mai mult. Este cel puțin ciudat însă faptul că atunci când pompierii au fost chemați să scoată autoturismul din apă, șoferul lipsea cu desăvârșire… și asta nu pentru că s-ar fi înecat în râu, fiind identificat și găsit ulterior de către polițiști. Proprietarul mașinii în acte, cel puțin. Iar acesta, pur și simplu, nu s-a agitat defel, preferând să abandoneze mașina decât să cheme ajutor.

  Potrivit informațiilor Special Arad, mașina a fost abandonată de către proprietar în Mureș chiar de mai multe zile, iar Inspectoratul de Poliție Județean nu a comunicat nimic despre explicațiile proprietarului.

  Investigația polițiștilor, probabil, continuă.

  Citește și: Autoturism găsit în râul Mureș, în apropierea comunei Felnac

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.