Noi acuzaţii de infracţiuni sexuale la adresa lui Harvey Weinstein

  de - | 3 iulie 2018, 8:51 AM | Monden

  0

  (foto: People)

  Fostului producător Harvey Weinstein i-au fost aduse, luni, noi acuzaţii privind infracţiuni sexuale comise, potrivit HotNews, care citează BBC.

  Cele trei noi capete de acuzare fac referire la incidente petrecute în 2006.

  „Un juriu din Manhattan îl acuză acum pe Harvey Weinstein de unele dintre cele mai grave agresiuni sexuale care există în Codul Penal al New York”, a transmis procurorul Cyrus Vance într-un comunicat. „Acest rechizitoriu este rezultatul curajului extraordinar arătat de victimele care au făcut dezvăluiri. Investigaţia noastră continuă”.

  Weinstein a fost iniţial acuzat de viol de gradul întâi şi trei, între altele, incidente petrecute în 2013 şi 2014.

  La începutul lunii iunie, când a fost reţinut, apoi eliberat pentru o cauţiune de 1 milion de dolari, Harvey Weinstein a pledat nevinovat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.