Liam Neeson denunţă o „vânătoare de vrăjitoare” în cazul #metoo

  de - | 14 ianuarie 2018, 1:04 PM | Monden

  0

  (foto: irishcentral.com)

  Încă o voce celebră denunţă valul mondial de acuzaţii de hărţuire sexuală. După ce actriţa franceză Catherine Deneuve a pledat pentru dreptul bărbaţilor de a le face avansuri femeilor, actorul Liam Neeson spune că sunt şi multe exagerări, potrivit Digi24.

  Actorul Liam Neeson este convins că producătorul Harvey Weinstein este vinovat, nu însă şi actorul Dustin Hoffman, acuzat de hărţuire de mai multe femei.

  Una dintre ele susţine că a actorul îşi făcuse un obicei să o atingă în diverse părţi ale corpului, atunci când lucra ca asistent de producţie la unul dintre filmele lui.

  „Are loc un fel de vântoare de vrăjitoare. Atunci când faci o piesă şi eşti cu familia ta, actori, tehnicieni, faci lucruri prosteşti. Şi devine o superstiţie. Dacă nu faci asta în fiecare seară, nu îţi iese show-ul. Cred că Dustin Hoffman aparent a atins sânii unei fete, a fost o copilărie ce a făcut”, a spus Liam Neeson.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.