Nikon anunță un nou obiectiv telefotografic și un nou aparat foto compact

  de Special Arad | 14 mai 2014, 4:27 PM | IT

  0

  Nikon lanseaza in Romania un nou obiectiv telefotografic profesional – NIKKOR  AF-S  400mm f/2.8E FL ED VR – si un nou aparat foto compact cu obiective interschimbabile – Nikon 1 S2. Noul compact vine cu un senzor CMOS de 14,2 megapixeli si este capabil sa inregistreze imagini in format RAW cu viteze de pana la 20 fps cu focalizare automata continua.

  Obiectivul NIKKOR de 400 mm dispune de o diafragma maxima f/2.8, de un design optic nou si de un mod SPORT de reducere a vibratiilor (VR). Potrivit Skin, importatorul Nikon in Romania, obiectivul dispune de o formula optica care include doua elemente de fluorina, ceea ce face ca noul model sa fie mai usor decat predecesorul sau.

  image-2014-05-14-17256323-41-obiectivul-nikkor-400mm-2-8e

  Pe langa noul obiectiv, Nikon prezinta si un nou teleconvertor electromagnetic AF-S TC-14E III.

  Totodata, Nikon prezinta si un nou aparat foto compact cu obiective interschimbabile – Nikon 1 S2, mezinul familiei Nikon 1.


  Noul model e dotat cu un sistemul hibrid avansat de focalizare automata de la Nikon si vine cu un senzor CMOS de 14,2 megapixeli. 


  image-2014-05-14-17256325-41-nikon-1-s2“Fiind proiectat fara filtru optic low-pass si oferind o plaja larga de sensibilitati la lumina, ISO 200-12.800, acest senzor rapid in format CX utilizeaza la maximum fiecare megapixel pentru a oferi imagini bogate in detalii, chiar si atunci cand fotografiati in conditii de iluminare scazuta. Dotat cu noul sistem de procesare a imaginii EXPEED 4A, Nikon 1 S2 poate inregistra zece imagini in format RAW cu viteze de pana la 20 fps cu focalizare automata continua, iar daca focalizarea este fixata la primul cadru, poate fotografia cu viteze de pana la 60 fps”, sustin reprezentantii Skin, importatorul Nikon din Romania.

  Nikon 1 S2 va fi disponibil in Romania in prima jumatate a lunii iunie, in timp ce obiectivul NIKKOR AF-S 400mm f/2.8E FL ED VR si telecovertorul AF-S TC-14E III vor fi disponibile incepand cu sfarsitul lunii august, au precizat reprezentantii importatorului, fara a oferi date legate de pret.

  Mai multe detalii pe Nikonisti.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.