Nicolae Mehelean, director RECONS Arad: „Este nevoie de patru săptămâni pentru a aplica tratamentul necesar refacerii gazonului de pe Francisc Neuman”

  de Lucian Dănilă | 25 februarie 2021, 8:24 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Palatul Administrativ a fost gazda dezbaterii și analizei propunerilor exprimate de cetățenii Aradului, în cadrul dezbaterii publice online privind aprobarea studiului de fundamentare şi stabilirea formei de delegare a gestiunii serviciului de administrare, întreținere şi exploatare a Stadionului Municipal-Arena Francisc Neuman.

  Interesul nu a fost deloc mare pe acest subiect, iar la dezbatere au fost reprezentanți ai Primăriei, ai companiei RECONS și ai suporterilor echipei UTA, mai precis Marius Bonța, reprezentantul Suporter Club UTA.

  După ce reprezentantul suporterilor a punctat problemele prezente la noua arenă, unele dintre răspunsuri au venit de la directorul RECONS, Nicolae Mehelean. În antiteză cu mai multe păreri conform cărora „covorul” de iarbă ar trebui înlocuit, directorul RECONS crede că acesta poate fi salvat.

  „Nu cred că avem un gazon atât de prost, încât să fie nevoie să se înlocuiască. Avem nevoie de aproximativ o lună, de patru săptămâni pentru a aplica tratamentul necesar pentru refacerea gazonului, situaţie ce nu poate fi pusă în practică decât după încheierea actualului sezon, sau în eventualitatea în care echipa va juca în altă parte. Eu nu pot controla problema programării acestor meciuri pe perioada în care ar trebui făcute aceste intervenții la gazon”, spune Nicolae Mehelean (foto, în dreapta).

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.