marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nicolae Dolha: „Extindem reţeaua electrică în comuna Fântânele”

  de - | 22 decembrie 2021, 11:36 AM | Comunicate contra cost

  0

  Primarul liberal al comunei Fântânele, Nicolae Dolha, anunţă extinderea reţelei de electricitate. De pe urma acestei investiţii vor avea acces la curent mai multe gospodării din cartierul nou, dar şi noua şcoală din comuna Fântânele.

  „Am început extinderea rețelei electrice la 153 de locuri de consum, în vederea alimentării acestora cu energie electrică, locuri situate în zona nouă de locuințe, aferente obiectivului de investiţii “Extindere reţea electrică de interes public în zona PUZ cvartal IV, etapa II, localitatea Fântânele”. De asemenea, noua Şcoală Gimnazială din Fântânele care este aproape finalizată, va avea în urma acestui proiect acces la reţeaua de electricitate .Consiliul Local şi Primăria vine sprijinul tuturor consumatorilor fără excepţie şi pune pe primul plan nevoile acestora. Racordarea înseamnă un ajutor important pentru cei 153 de consumatori, sunt familii care au copii şi era normal să le asigurăm acces la reţeaua de energie electrică. Le-am promis acestor oameni că mă voi implica în a-i ajuta şi mă bucur că acest proiect va fi dus la bun sfârşit”, a declarat primarul Nicolae Dolha.

  Valoarea totală a investiţiei se ridică la 578.226,45 lei, bani din bugetul local al comunei Fântânele. Termenul de finalizare estimativ este luna iunie a anului 2022.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.