miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nicolae Ciucă, „uns” în funcția de premier al României

  de - | 22 noiembrie 2021, 2:07 PM | Politikos

  0

  Preşedintele Klaus Iohannis a avut luni consultări la Palatul Cotroceni cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru. PNL, PSD și UDMR și reprezentanții minorităților au mers împreună, după ce au finalizat duminică discuţiile privind formarea noului guvern. USR a refuzat să se mai prezinte la discuții.

  Liderii PNL, PSD şi UDMR au finalizat duminică discuţiile referitoare la formarea noului guvern. Senatorul PNL Nicolae  Ciucă, candidat al liberalilor la funcţia de premier, a confirmat că partidul care nu va avea premierul va deţine portofoliul Finanţelor, Transporturile şi Secretariatul General al Guvernului.

  După consultări președintele României, Klaus Iohannis a anunțat numele premierului, acesta fiind senatorul Nicolae Ciucă, candidatul liberarilor.

  Sursa: digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.