joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Nicolae Ciucă anunță discuții la Guvern pentru reducerea consumulului de energie în orele de vârf

  de - | 7 septembrie 2022, 9:06 PM | Naţional

  1

  Premierul Nicolae Ciucă declarat miercuri seară, 7 septembrie, că în şedinţa de joi a Guvernului vor fi discutate recomandările Comisiei Europene privind reducerea consumului de curent la orele de vârf și a făcut un apel la cetăţeni şi la instituţii să diminueze risipa de energie, informează Libertatea.ro.

  „Îi rugăm pe cetăţeni ca, împreună cu celelalte instituţii, să facem în aşa fel încât să reducem risipa şi să ne încadrăm în procentul care a fost agreat şi recomandat de către UE. Ca atare, nefiind încă stabilite măsuri şi nici la nivelul Ministerului Energiei nu s-au luat decizii prin care să putem reduce consumul în orele de vârf”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit news.ro. El a adăugat că „urmează ca, în funcţie de analiza pe care o vor prezenta mâine, când vom avea şedinţa de Guvern, vom stabili, desigur, un mandat pentru ministrul Energiei”.

  Citește mai mult pe libertatea.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.