Nici n-a ieșit bine din UE, că Marea Britaie se confruntă deja cu atacuri împotriva străinilor

  de - | 2 februarie 2020, 12:20 PM | Internaţional

  0

  Hârtii de notificare cu titlul „Happy Brexit Day” care îi informau pe locatari că „nu tolerăm” oamenii care vorbesc alte limbi decât engleza au fost afişate într-un bloc al municipalităţii din Norwich, informează sâmbătă britanicii de la BBC, citați de evz.ro.

  Un locatar din Winchester Tower din Norwich a văzut prima dată afişul vineri, după cum a relatat prima dată Eastern Daily Press.

  „Este incredibil că cineva poate gândi aşa”, a spus el.

  „În cele din urmă ne-am luat ţara înapoi… nu tolerăm oamenii care vorbesc alte limbi decât engleza în apartamente”, menţionează textul afişului.

  „Suntem din nou propriii noştri stăpâni” şi „Engleza reginei este limba vorbită aici”, mai menţionează hârtia afişată.

  (Foto: theguardian.com via Twitter)

  Locatarul spune că a descoperit afişul prima dată când a ieşit din apartamentul său vineri dimineaţă, iar când s-a întors la etajul său a descoperit un nou afiş.

  Citește mai multe cu un singur click aici: evz.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.