sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nici cățeii nu au fost uitați! „Iepurașul” a ajuns și la ei

  de Andreea Daniela B. | 1 mai 2021, 10:03 AM | Știri Arad

  0

  Cățeii abandonați sunt un subiect sensibil pentru foarte mulți arădeni. S-au organizat deja mai multe evenimente care au avut la bază salvarea acestora și arădenii dau semne că vor continua în această măsură până le vor face dreptate patrupedelor. Cu ocazia acestor sărbători, polițiștii au vrut să arate că și ei sunt implicați și că animalele merită și ele o șansă, exact ca și oamenii.

  Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Arad au făcut o vizită “de lucru” în mai multe adăposturi din municipiu și județ. Pe lângă verificarea modului în care sunt îngrijite animalele, colegii noștri au donat saci cu mâncare, achiziționate din fonduri proprii. Beneficiarii patrupezi au mulțumit polițiștilor pentru acest gest și au promis să fie cuminți la familiile care îi vor adopta”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.