Next Star va face preselecții și la Arad

  de Special Arad | 14 aprilie 2014, 2:03 PM | Știri Arad

  0

  Preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii televizate Next Star ajung și la Arad miercuri, 16 aprilie, între orele 10-13, la Palatul Copiilor. Show-ul Antena 1 are drept scop descoperirea și încurajarea unei noi generații de talente printre copiii din România.

  La show-ul Next Star pot participa toți copiii cu vârsta între 4 și 13 ani care au un talent artistic – muzical, coregrafic, actoricesc, atât interpreți vocali cât şi cei care studiază un instrument muzical. De asemenea la preselecţie se admit și grupuri, indiferent de numărul lor. Prin urmare cei care vor lua parte la casting pot opta pentru prezentarea unei piese vocale, prezentarea unei melodii instrumentale sau a unui fragment dintr-o piesă de teatru, dans, număr de circ, pantomimă, gimnastică aerobică, etc. Interpreții vocali se pot prezenta cu negativele, pot fi acompaniați de un instrument sau pot cânta a cappella (fără acompaniament instrumental). Concurenții trebuie să fie însoțiți de către un părinte / tutore/major care face dovada unei împuterniciri în acest sens de la părinți sau tutorele legal.

  Fiecare dintre concurenții înscriși au sansa să performeze în fața unui juriu alcătuit din producători, specialiști sau vedete ale postului Antena 1. Jurații Next Star: Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Vasile Muraru!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.