sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Netflix a găsit actrița care o va interpreta pe Kate Middleton în serialul „The Crown”

  de - | 6 septembrie 2022, 9:21 AM | Monden | Pop Culture

  0

  Meg Bellamy și Kate Middleton (foto: Variety)

  În cel de-al șaselea sezon al serialului „Coroana / The Crown”, produs de Netflix, fanii familiei regale britanice o vor vedea, în sfârșit, și pe Kate Middleton. Mai precis, pe actrița care o va interpreta pe ducesa de Cambridge, aleasă în urma unui casting ce s-a desfășurat pe perioada a mai multor luni, potrivit TV Mania.

  Cea care o va interpreta pe actuala soție a prințului William este Meg Bellamy, o tânără de doar 19 ani și niciun fel de experiență pe platourile de filmare. Potrivit Daily Mail, ea a jucat în 2018 într-o piesă de teatru la care a asistat și ducele de Kent, vărul primar al reginei Elisabeta a II-a.

  Potrivit The Daily Star, intriga noului sezon „The Crown” va include și începuturile relației dintre prințul William și Kate Middleton, în vremea când cei doi erau studenți la Universitatea din St Andrews. Însă rolul actriței Meg Bellamy nu va fi deloc unul de amploare, vor fi foarte puține scene.

  Scenariul se va concentra pe domnia Reginei de la sfârșitul anilor ‘90 până la începutul anilor 2000. De altfel, anumite surse din echipa de producție au dezvăluit pentru The Daily Star, cu ceva timp în urmă, că personajul va apărea doar dacă vor găsi actrița potrivită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.