sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Prințesa de Wales, Kate Middleton, după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, a făcut apel la intimitate (Video)

  de Special Arad | 22 martie 2024, 11:50 PM | Internaţional

  0

  (foto: Platforma x și BBC)

  Prințul William a aflat că soția sa, Kate Middleton, are cancer la sfârșitul lunii februarie, cu puțin timp înainte de participare la o slujbă comemorativă organizată la Castelul Windsor în memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei, pe care a anulat-o din cauza unei „probleme personale”.

  Acum, însă, absența acestuia este justificată de primirea diagnosticului teribil al prințesei de Wales, care a fost diagnosticată cu cancer după operația abdominală suferită în luna ianuarie, potrivit lbc.co.uk.

  De asemenea, Kate Middleton a precizat că soțul ei a fost un adevărat sprijin în această perioadă: „Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de alinare şi reasigurare. La fel ca şi dragostea, sprijinul şi bunătatea de care au dat dovadă atât de mulţi dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi„.

  Kate Middleton a vorbit despre diagnostic pe BBC

  Catherine a spus că afecţiunea sa a fost descoperită după ce a suferit o operaţie abdominală majoră, în ianuarie.

  După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani.

  „Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a spus ea. „După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, spune Kate, potrivit News.ro. 

  „Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare. În ianuarie, am suferit o intervenţie chirurgicală abdominală majoră la Londra şi, la momentul respectiv, se credea că afecţiunea mea nu era canceroasă. Operaţia a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operaţie au constatat că era prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă şi acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, anunţă prinţesa de Wales.

  „Sperăm că veţi înţelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spaţiu şi intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie şi aştept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. În acest moment, mă gândesc, de asemenea, la toţi cei ale căror vieţi au fost afectate de cancer. Pentru toţi cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeţi credinţa sau speranţa. Nu sunteţi singuri„, spune Kate.

  Palatul Kensington nu a oferit informaţii suplimentare despre tipul de cancer.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.