„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXXII: „Ridică-te și umblă” – sau atunci când nesimțirea se vrea tămăduitoare de bolnavi

  de Mihai Todoca | 12 aprilie 2019, 3:12 PM | Strada

  2

  Nici o zi fără un bizon. Nici o zi fără un „pentru câteva minute am intrat” sau „haide acuma că nu am deranjat așa mult”. De cele mai multe ori aceste lucruri se petrec pe străzile orașului, unde șoferii indisciplinați parchează blocând căi de acces, locuri detinate persoanelor cu handicap și altele.

  De data aceasta însă, șoferul unei Toyota Avensis, cu numărul de înmatriculare B 65 FOF, a blocat efectiv rampa de acces în incinta ambulatoriului de la Spitalul Județean Arad. Rampă destinată accesului persoanelor cu dizabilități.

  Pozele ne-au fost trimise de un cititor, căruia îi mulțumim pe această cale, iar comentariile… vă lăsăm pe dumneavoastăr să le faceți.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un ”neamprost” nu merită atenție și timp alocat comentariilor. Toate înjurătrile trebuie să fie făcute la superlativ. Reacția noastră, a tuturor, este necesară atunci când îi întâlnim pe acești „băieți buni” în viața de zi cu zi. „Reacția/înjurăturile” trebuie spuse în fața acestor măgari și măgărițe. Eu așa fac … și le mai îndoi câte odată și ștergătoarele de parbriz. Dar cu siguranță merită șuturi în cur de să le pleznească hemoroizii.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.