„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXVIII: „La proşti trebuie meşteşug, nu glumă“

  de Special Arad | 12 martie 2019, 11:02 AM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Așa cum am anunțat de la începutul campaniei „Nesimțirea nu este un handicap!”, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate.

  De data aceasta trebuie și noi să recunoaștem că șoferul este mai citit decât mulți dintre noi. Să explicăm de ce: pentru a avea măcar o mică explicație în momentul în care ar fi prins că a parcat într-un loc destinat persoanelor cu dizabilități, acesta a întors semnul de „Parcare rezervată pentru persoanele cu handicap”. Se pare că șoferul este un admirator al lui I.L. Caragiale care obișnuia să spună: „La proşti trebuie meşteşug, nu glumă”. Spera că poate explica simplu: „Nu am văzut semnul domnule”…

  Menționăm că arădeanul care ne-a trimis poza ne-a povestit întreaga întâmplare, la fel de surprins ca și noi: „Chiar atât de proști ne cred?”

  Recunoaștem… chiar dacă nu are legitimație de parcare pentru persoanele cu dizabilități are „meșteșugul” la el

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.