„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXIX: „KIT de lene ți-a fost să nu fii nesimțit?”

  de Special Arad | 26 martie 2019, 2:02 PM | Strada | Topic special

  0

  Așa cum am anunțat de la începutul campaniei „Nesimțirea nu este un handicap!”, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate.

  De data aceasta, poza a ajuns la noi prin intermediul unui uitilizator facebook care a postat-o pe grupul AradTraffic✔️.

  Astfel, șoferul sau șoferița unui Opel cu numărul AR28KIT nu a văzut nici o problemă în a parca pe trecerea de pietoni, chiar la intersecția străzilor Episcopiei cu Ștefan Cicio Pop. Din poză se poate vedea că dacă ar fi depus puțin efort, putea să parcheze în asemenea mod în care să nu blocheze total vizibilitatea șoferilor care întâlnesc semnul de „cedează trecerea”.

  Lenea e cucoană mare, dar o întrece nesimțirea.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.