duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XIII: Un Ferrari vine întotdeauna cu un loc de parcare inclus

  de Mihai Todoca | 24 iulie 2018, 11:30 AM | Strada

  1

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate. Este și cazul întâmplării la care facem referire în acest articol.

  Pe Bulevardul Revoluției, foarte aproape de restaurantele și cafenelele cu ștaif din Arad, șoferul unui Ferrari a parcat pe trecerea de pietoni. Nu știm dacă s-a dus la sala de jocuri , restaurant sau cafenea, dar cert este că nu avea nevoie să parcheze pe trecerea de pietoni pentru a se face observat. O asemenea mașină întoarce multe priviri, păcat că de această dată din motive nu tocmai plăcute. Obicei românesc, nu avem ce-i face…

  P1010790 P1010789

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.