miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul IV: „Vrei să-ți f*t una? Vrei să umbli în mâini?” – Video

  de Andrei Fuliaș | 2 mai 2018, 9:12 AM | Strada | Topic special

  36

  Campania „Nesimțirea nu este un handicap!” continuă, fiind o campanie prin care Special Arad încearcă să-i îndemne pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și continuăm chiar dacă ne-am putea simți intimidați de către indivizi cărora noțiunea de „bun simț” le este total necunoscută. Spunem asta pentru că în demersul nostru dăm nu doar peste șoferi nepăsători, ci și peste indivizi agresivi.

  Este și cazul unui șofer, posesor de „bemveu”, pe care l-am surprins marți (1 mai 2018), în parcarea unui supermarket situat pe Calea Radnei, parcând pe un loc destinat persoanelor cu handicap, deși era evident că acesta nu suferă de vreun handicap (cel puțin nu locomotor).

  Întrebat dacă suferă de vreun handicap, prima reacție a acestuia a fost … sau mai bine vă lăsăm pe dumneavoastră să urmăriți primele două secunde din materialul video.

  Întrebat din nou ce handicap are, acesta a devenit agresiv, atât din punct de vedere verbal, cât și fizic. Dar, din nou, vă lăsăm pe dumneavoastră să vizionați materialul video și să vă convingeți de atitudinea acestui individ, dar și a celui care îl însoțea, care era foarte amuzat de comportamentul amicului său.

  Sperăm, totuși, ca Poliția să ia atitudine împotriva acestui individ, dar și a altora, deoarece prin astfel de atitudini nu doar că este încurajat un astfel de comportament, ci sunt descurajați și cei care dau dovadă de spirit civic și încearcă să ia atitudine (într-un mod pașnic) împotriva acestor (și hai s-o spunem pe aia dreaptă!) nesimțiți.

  P.S. – Special Arad va continua campania „Nesimțirea nu este un handicap!” și îi încurajăm și pe cititorii noștri să ia atitudine și să ne transmită materiale foto-video cu astfel de șoferi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. A tunat și i-a adunat la Arad. Crème de la crème a castei GHIOLBANILOR!

   MĂGARULE!!! Cred că păriții tăi sunt acum mândrii de tine, că SAR te-a făcut „vedetă”. Ai ajuns la ziar!
   Comportament tipic de BMW-ist! Huoooooooooo nesimțitule!

   +26 voturi
   +1
   -1
    • Nu generalizez eu … bmw-iștii în Arad, TM, CJ, BH, CS, Bucale, … ce mai tura-vura, peste tot, se comportă ca și când pentru marca mașinii există alt cod rutier și alte reguli de bun simț. Nu am văzut unu care să conducă ca un „om normal”. Este o realitate! Nu-mi ajunge spațiul să dau exemple.

     Acum că în rândul lor există și extreme negative, ca și cel pe care acest articol îl face vedetă? Este normal. Vor și ei „să fie CINEVA”. Uite ce vocabular au:

     „Maier Ioan Emilian · Works at The Smokers Club
     Zainea Tata ce făcuși ai devenit vedeta ??? Cine nu te înghite sa te sugă !!!!”

     Ce mândrii trebuie să fie ai lui Maier și-ai lui „Zainea tată” de vocabularul și comportamentul odraslelor. Băieți buni!

     +3 voturi
     +1
     -1
   • Daca doriti schimbare, nu asteptati organele… FIECARE, TREBUIE SA FACEM CEVA! Sa mergem 10 insi la cocalarii aia 2 cu bmw cu nr de CT parcati pe loc de dizabilitati, care ameninta… vom avea castig de cauza, ca, cocalarii se retrag daca sunt 2 la 10… ca doar tzigani sunt in esenta lor… HAI ARADENI! NE LASAM LA COCALARI?!

    +8 voturi
    +1
    -1
  2. Parca anticipam ieri un astfel de episod. Tocmai de aia spuneam sa ne mobilizam pentru a nu avea parte de ghertoi din astia flausati.
   Stiu ca nu e o solutie sa ii iei la omor insa nici nu e ok sa fii vulnerabil in fata lor.

   +33 voturi
   +1
   -1
   • Daca doriti schimbare, suntem noi, FIECARE, DAR SA FACEM CEVA! Sa mergem 10 insi la cocalari parcati pe locuri pentru persoane cu dizabilitati, cefe late, care aproape sigur ameninta ca au doar legea singurului neuron… al pumnului… vom avea castig de cauza, ca, cocalarii se retrag daca sunt 2 la 10… ca doar tzigani sunt in esenta lor… HAI ARADENI! NE LASAM LA COCALARI?!

    +5 voturi
    +1
    -1
  3. Este un haos in Arad in materie de circulatie rutiera. Se blocheaza cai de acces, benzi de circulatie, se parcheaza aiurea in mall sau in parcarile supermarket-urilor. Un serviciu local, dedicat exclusiv controlului si sanctionarii unor astfel de abateri ar aduce sume insemnate la bugetul municipiului. Pana la urma, civilizatia se cultiva si cu frica, daca vorba buna nu are succes. Opinia publica are rolul ei, limitat insa in cazul unor giboni ca cel in cauza.

   +31 voturi
   +1
   -1
  4. Ciobani in adevaratul sens al cuvantului. Cel putin la acest individ se citeste asta pe fata lui, fara a fi nevoit sa vorbeasca. Sunt persoane limitate carora nu le poti cere mai mult din pacate. Da dovada de totala lipsa de caracter, educatie nici atat, iar asta e mai rau decat daca ar suferi de vre-un handicap. Si politia ar trebui sa ia masuri in legatura cu multi, mai ales cu acest individ, care circula 100% NEREGULAMENTAR!

   +20 voturi
   +1
   -1
  5. Dragilor…eu propun ceva : Neaparat..sa mearga cel care filmeaza, insotit de o alta persoana care sa impinga si un carucior cu rotile si sa-l invite pe cel/cea care parcheaza pe locurile celor cu handicap, sa urce in acel carucior ! SIGUR…s-ar face de ras..si n-ar uita in veci momentul !!

   +15 voturi
   +1
   -1
  6. Arad,orașul pierdut..

   Bai frate e plin de figuranți pe stomacu gol!!!!
   Vin toți boschetarii de la sate și fac ei ordinea in orașul asta … auzi ca “2 petarde” ,vai de pula ta … pică casa pe voi ..da nu contează aveți BMW …
   Întrebarea mea este de ce oamenii cu adevărat bogați nu au probleme de genul ?
   Pentru ca aia sunt umblați in lume frate,nu ca voi labariilor …futeți Numa oarbe și pizde flaușate ,dacă ajungeți într-un restaurant de lux credeți ca sunteți in rai… sunteți “wooow uite coaie furculița” .
   Sa nu va mirați ca tot ce puteți agata sunt “cocaine&caviat”,”leoparzi”și “tricou levi’S 15 lei la iegari”
   NU VA MAI SUPORTTT!! Pe voi și toată rasa de țiganii !!!!!!!!!!!

   +13 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.