vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Când Tutankamon, alias G.Falcă, înjură cu foc: „Mai du-te-n p… ista mea!” – Episodul VI (Foto)

  de Alin Olteanu | 13 iunie 2018, 10:55 AM | Recomandările editorilor | Strada

  13

  (foto: D.P.)

  Campania „Nesimțirea nu este un handicap!” continuă, fiind o campanie prin care Special Arad încearcă să-i îndemne pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și continuăm chiar dacă ne-am putea simți intimidați de către indivizi cărora noțiunea de „bun simț” le este total necunoscută. Spunem asta pentru că în demersul nostru dăm nu doar peste șoferi nepăsători, ci și peste indivizi agresivi. La propriu.

  La figurat, am putea spune că la fel de agresiv este și primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cel care-și parchează VW-ul cu numărul AR 11 REP oriunde dorește, că mușchii săi îi permit, iar angajații de la Poliția Locală Arad, subalternii săi, nu am cum să îl amendeze că, deh, „ne f… șeful!”.

  Iată-i mașina, în toată splendoarea ei, parcată sub semnul „Oprire Interzisă”, la intrare pe strada Lucian Blaga dinspre Bulevardul Revoluției. Și nu doar că e parcată sub (forțăm puțin…) semnul de circulație, dar se „lăfâie” și pe trecerea de pietoni, la mai puțin de 25 m de colțul intersecției! Și de parcă n-ar fi destul, primarul își dă și singur un picior în funduleț, deoarece, blocând pista de biciclete, pare a recunoaște chiar el că lucrarea aceasta pe care trebuie să circule oamenii aflați pe două roți este una de toată jena. Și nu doar de toată jena, ci și ilegale!

  Ce ar trebui să urmeze… deși suntem absolut convinși că nu o să se întâmple absolut nimic, e ca G. Falcă să fie sancționat de Poliția Rutieră și, mai mult, să îi fie ridicat autoturismul. Ei, na… Sau, poate, ieșind de la Pedagogic, acolo unde am înțeles că s-ar afla, la fiica sa, o să-i invite pe copii să le arate cum trebuie respectate semnele de circulație și să sublinieze ce piste de biciclete a „dăruit” Aradului în mandatele sale.

  Așadar, în cazul primarului, nesimțirea este un handicap? Sau dacă nu e, ce e?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. 1. Caut o firma care sa produca acele actibilde cu logoul; ‘nesimtirea nu este un handicap ‘, dar din hartie mai proasta, a.i. dupa lipire sa nu se poata da jos decat prin decojire!

   2. O echipa de tineri biciclisti, care sa se plimbe prin tot orasul si sa lipeasca aceste actibilde pe geamurile laterale ale masinilor parcate ilegal !

   Ma poate ajuta cineva???

   +62 voturi
   +1
   -1
  2. Eu zic sa mai asteptati o zi doua apoi sa dati o fuga pan’ la Poliția Rutieră apoi la cea Locala sa-i intrebati de rostu’ lor in viata Aradului. Ar fi atat de frumos de privit cum s-ar balbai dragutii de ei…mai ales dupa ce filmarea ar fi trimisa la posturile centrale!

   +21 voturi
   +1
   -1
  3. Aiurea ! Ce vedeti voi nu este real este doar in inchipuirea vostra. In imagine nu este vorba de un VW parcat ilegal de catre Primarul unui oras care s-a vrut Capitala a Culturii pe care a desfiintat-o. Este vorba despre un super vehicol al viitorului care respecta toate normele civilizate de circulatie din vremea FARAONULUI ! Asa ca, mai cu grija cu reclamatiile catre Super Politistii Locali ca le stricati starea ZEN !

   +16 voturi
   +1
   -1
  4. Păi ce ne asteptam de la domnii polițai….mergeți pe str. Ceaicovski ,cu poliția si vedeti cum parchează cei de la poliție pe banda….(nu au loc de parcare langa servici) si cum intra pe sens interzis….ce sa ne asteptam atunci de la ei.

   +4 voturi
   +1
   -1
  5. El e jita falca autoputernicul, mafalda pe scaunu primăriei, inegalabilul primar de pe mapamond, marajahul construcțiilor,
   Asa de pământeni suntem fata de acest extraterestru tovarăș al urbei ce a adus-o pe culmile noname ca și aceste cuvinte sunt de prisos mâine poimâine primim vizite din spațiu sa se minunez de realizările mărețe.

   0 voturi
   +1
   -1
  6. păi asa e si pe Romanilor , in P-ta A Iancu in Pta Catedralei pe Revolutiei de la un capat la altul si in alte parti ale municipiului … Si? Fiecare circula i Arad cum il taie capul…. Politie rutiera nu prea vezi pe asfalt , asa ca….

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.