marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nervi tocați din nou la Poșta Română! Cât o mai țineți așa?

  de Mihai Todoca | 22 decembrie 2016, 11:34 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Știri Arad. La Oficiul Poștal nr. 2 sau poșta de la gară cum o știm noi, e o coadă incredibilă. Un arădean a semnalat că a trebuit să aștepte o oră și 25 de minute pentru a-și ridica coletul din străinătate, cele cu vamă. Deschis a fost un singur ghișeu, iar la cele naționale nu era nimeni. Vin sărbătorile, sunt foarte aproape, coletele încep să vină pe toate căile posibile, iar nervii arădenilor sunt din nou puși la grea încercare cu aceste estimări greșite ale volumului de muncă pentru angajații oficiilor poștale. Pentru că nu sunt de vină doamnele de la ghișeu. De vină sunt cei care nu iau în considerare că volumul de colete care vor ajunge în România va crește în această perioadă.

  Astfel, lucrurile se mișcă încet, clienții stau la cozi interminabile, angajații sunt supuși unui volum de muncă peste puterile lor, întâlnirile se amână, în esență, totul se întârzie. Și asta doar din cauza unui management defectuos.

  Mai ai un ghișeu liber? Deschide-l! Nu se poate din cauza unei politici interne? Măcar ieși în rândul oamenilor și spune-le: „Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate, dar sistemul așa funcționează și nu avem ce face”.

  În Japonia, dacă trenul are întârziere 5 minute, conducătorul iese din cabina lui, își cere scuze pentru asta și fiecare călător primește o foaie care justifică întârzierea la lucru din cauza trenului. De ce se poate? Pentru că ei sunt pregătiți, noi nu. Pe noi ne ia prin surprindere iarna mai tot timpul, drumurile sunt blocate, sate rupte de ajutoare și în întuneric… asta e. Dar cât o mai ținem așa?

  15696389_10157864816560231_1594875755_o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Si sa nu mai vorbim despre program…pana la 15:30 (atunci se serveste ultimul client ).intr-o era cand lumea lucreaza pana la ora 15:30 cel mai devreme, cum sa mai ajunga sa isi ia coletul? Ne luam zi libera pt a ridica un colet?si ce se intampla daca nu imi pot lua zi libera? Se pare ca noi, cetatenii suntem in continuare bataia lor de joc. Toate institutiile normale au program pana la ora 17, sa poata ajunge si omul de rand, muncitor, nu? Oare domnnilor de la posta/vama le-ar placea sa fie nevoiti sa isi ia zile libere pentru o programare la doctor sau o vizita la banca? E absurd ce se intampla, chiar nu se poate face nimic?

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. E doar un birou vamal pe tot judetul, stai la rand si vrei nu vrei asculti ofurile oamenilor, oameni care vin din gurahont din ineu si alte sate/orase din judet, vin km multi, sa astepte la o coada a nesimtirii si merg acasa de multe ori acasa cu mainile goale, ori ca le pleaca trenul si nu au ajuns la rand ori ca li se inchide usa in nas(pauza sau sfarsit de program)
   Nu avem respect pentru muritoprul de rand :(((
   dispret, dezgust, nesimtire si indolenta
   Biroul vamal daca ar avea dou puncte de lucru in paralel cred ca ar fi mult mai bine, dar mai avem pana evoulam, stiu doar de frica razmeritelor, daca nu faci scandal nu se intampla nimic, ei nu se auto-sesizeaza.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.