luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nenorocire în Complexul Studențesc din Timișoara! O mamă și doi copii au murit. Posibil să fie de la deratizare și dezinsecție

  de Lucian Dănilă | 18 noiembrie 2019, 3:09 PM | Regional

  0

  Timișoara este în stare de alertă după ce nouă oameni din același bloc au ajuns la spital, iar trei dintre cei nouă au murit! Cei care s-au stins din viață sunt o mamă, un bebeluș de numai zece zile și un alt copil.

  Totul s-a întâmplat în interiorul unui bloc din Complexul Studențesc de pe strada Mioriței, nr. 8. Un copil a fost dus sâmbătă la Spitalul de Copii Luis Țurcanu. Bebelușul de numai zece zile a fost dus pentru că s-ar fi înecat cu lapte. În ciuda eforturilor depuse de medici, bebelușul s-a stins.

  Apoi, a doua zi, duminică, ambulanța a fost chemată la același bloc. Echipajul medical a ridicat de aici un copil de numai trei ani care acuza dureri de burtă, de cap și vărsături. Părinții săi au refuzat inițial internarea, dar au revenit cu el câteva ore mai târziu. Starea lui s-a agravat iar copilul a murit. Luni dimineață avea să moară și mama lui în vârstă de numai 29 de ani!

  Nu sunt singurele persoane din bloc cu probleme medicale, în cazul lor, fatale. Așți trei copii și trei adulți au fost transportați la spital.

  „Au fost 15 apeluri incepand de sambata, de la ora 8.00 dimineata, de la aceeasi adresa. La primul copil, de 10 zile, s-a presupus ca ar fi fost inecat cu lapte. Apoi, un al doilea copil de trei ani a murit, si acum si mama acestuia din urma. Nu se stie exact cauza, asteptam rezultatul autopsiei”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Florin Crișan, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Timiș.

  Strada Mioritei a fost complet blocată și au fost mobilizate forțe de intervenție, inclusiv echipa de Cercetare Biologică, Radiologică și Nucleară.

  Din primele informatii, se pare ca în blocul cu pricina, unul de garsoniere, fost de nefamiliști, s-ar fi făcut de curând o amplă operațiune de dezinsecție și deratizare. Nu se știe deocamdată dacă are sau nu vreo legatură cu nenorocirea, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Citește mai multe detalii cu click pe opiniatimisoarei.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.